güzel köylü oyuncuları, diğer yarım oyuncuları, kiraz mevsimi oyuncuları, ulan istanbul oyuncuları, otel divane oyuncuları

Kiraz Mevsimi Öykü Acar - Özge Gürel Kimdir?

Kiraz Mevsimi Öykü Acar - Özge Gürel Kimdir?


Kiraz Mevsimi Öykü Acar - Özge Gürel Kimdir?
Kiraz Mevsimi Öykü Acar - Özge Gürel Kimdir?
Ekranların sevilen dizisi Kiraz Mevsimi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta ilgi ile izlenerek birinci olan Kiraz Mevsimi dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenilen ve dikkat çeken diziler arasında.


Kiraz Mevsimi oyuncuları arasında olan Özge Gürel dizinin en begenilen isimlerinden biridir. Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü Acar karakterini canlandıran Özge Gürel dizide.


15 yaşında Cem adında bir erkek kardeşi vardır. Babası, Öykü daha çocukken onları başka bir kadın için terk etmiş ve bir daha geri dönmemiştir. Öykü yetenekli ,doğal ,yardımsever ve dürüst bir genç kızdır. En büyük hayali ileride başarılı bir modacı olmak ve çocukluğundan beri aşık olduğu Mete ile evlenmektir.

Genç oyuncu Özge Gürel Beykent Üniversitesi'ne uluslararası ticaret bölümü mezunudur. Silivri'de yaşarken oyunculuk ile herhangi bir hayali olmayan Özge o dönem kamera arkasıyla ilgilenmeye, önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri almaya başlamış. Özer Ferit'ten ders almaya başlayan başarılı oyuncu Özge Gürel İki-üç ders almış ve o sırada Kızım Nerede dizisinin deneme çekimlerine katılmıştır. İlk oyunculuk deneyimini bu dizi ile yapan güzel oyuncu Şu anda çok çalışıyor, dans ve şan dersi alıyor, diksiyon çalışıyor. Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandırarak büyük beğeni toplayan Özge Gürel şimdilerde Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright © 2013 Oyuncuların Gerçek İsimleri | Partner Pathmo Media And Oto NewsPublisher ketemplate.com