güzel köylü oyuncuları, diğer yarım oyuncuları, kiraz mevsimi oyuncuları, ulan istanbul oyuncuları, otel divane oyuncuları

Kocamın Ailesi Tarık Gökhan ALKAN Kimdir? Gökhan ALKAN Biyografisi

Kocamın Ailesi Tarık Gökhan ALKAN Kimdir? Gökhan ALKAN Biyografisi

Kocamın Ailesi Tarık Gökhan ALKAN Kimdir? Gökhan ALKAN  Biyografisi
Kocamın Ailesi Tarık Gökhan ALKAN Kimdir? Gökhan ALKAN  Biyografisi

Kocamın Ailesi Gökhan ALKAN Biyografisi


Kocamın ailesi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda kocamın ailesi dizisinde Tarık karekterini canlandıran Genç ve yakışıklı oyuncu Gökhan ALKAN kimdir? hep beraber tanımaya çalışacağız.
Kocamın ailesi oyuncularından Gökhan ALKAN 1987 doğumlu olup istanbulludur. Gökhan ALKAN Kocaeli üniversitesinden mezun olmuştur daha sonraları iste Müjdat GEZEN tiyatrosuna seçilmiş olup aktif olarak tiyatro sanatıyla ilgilenmiştir. Tiyatro ile ilgilendiği dönemlerde bir çok kaliteli oyuncu ve yönetmenle çalışma fırsatı bulan yakışıklı oyuncumuz 190 cm boyunda olup 85 kilodur. Aktif olarak spor ve vücut geliştirme yapan oyuncumuz aynı zamanda koyu bir Galatasaraylıdır. 


Kocamın Ailesi Gökhan ALKAN Oynadığı diziler

Kocamın ailesi oyuncularından Gökhan ALKAN bu diziden önce Muhteşem Yüzyılda da oynamıştır. Orda canlandırdığı karekter ise Şah Tahmasb'tır.

Başarılı oyuncu muhteşem yüzyıl dışında herşey yolunda merkez ve düz Kocamın ailesi oyuncularından Tarık başarılarına başarı katması dileğiyle.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright © 2013 Oyuncuların Gerçek İsimleri | Partner Pathmo Media And Oto NewsPublisher ketemplate.com