güzel köylü oyuncuları, diğer yarım oyuncuları, kiraz mevsimi oyuncuları, ulan istanbul oyuncuları, otel divane oyuncuları

Barış Kılıç Kimdir?

Barış Kılıç Kimdir?

Barış Kılıç Kimdir?


Kanal D'nin yeni dizisi güllerin savaşı dizisinde Ömer Hekimoğlu karekterini canlandıran Barış çelik daha önceleri “Adını Feriha Koydum” dizisinde de oynamıştır. Barış Kılıç, 1978 yılında Malatya’nın Erguvan ilçesinde doğdu. 5 yaşına kadar orada yaşadı. 1983′te İstanbul’a taşındı. 35 yaşında olan yakışıklı oyuncunun 2 kız kardeşi var. Küçük kız kardeşi fizyoterapist. Ablası psikolojik danışman. Babası emekli ilkokul öğretmeni.  Evli ve iki  çocuk babası olan genç delikanlı, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi. Fakülteyi bitirdikten sonra Amerika’ya gitti. Amerika’da lisan programlarına katıldı, dilini geliştirdi. Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Üniversite birinci sınıftan itibaren oyunculuk yapmaya başladı. O zamanlar reklam filmlerinde rol alıyordu.

Barış Kılıç'ın Oyunculuk Geçmişi?


2004′te Kanal D’de Kadir İnanır’ın baş rolünü oynadığı “Bütün Çocuklarım” adlı dizide rol aldı. Daha sonra “Adını Feriha Koydum” adlı dizi canlandırdığı Kaptan Levent karakteri ile büyük çıkış yakalayan Kılıç, “Merhaba Hayat” adlı dizide de milyonların gönlüne taht kurdu.
Barış Kılıç boyu 190, kilosu 83’tür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright © 2013 Oyuncuların Gerçek İsimleri | Partner Pathmo Media And Oto NewsPublisher ketemplate.com