güzel köylü oyuncuları, diğer yarım oyuncuları, kiraz mevsimi oyuncuları, ulan istanbul oyuncuları, otel divane oyuncuları

Ulan İstanbul Derya - Sevtap Özaltun Kimdir?

Ulan İstanbul Derya - Sevtap Özaltun Kimdir?

Sevtap Özaltun

Ulan İstanbul Derya - Sevtap Özaltun Kimdir?

Son günlerin gözde dizilerinden olan ulan İstanbul dizisinde derya karekterini canlandıran sevtap özdemir 1984 doğumlu olup Artvinlidir.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Ulan İstanbul izleyiciler ile buluşarak oldukça beğenilmeye başlamıştır. Ulan İstanbul dizisinin başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım gibi isimlerin yer aldığı dizi İstanbul da bir suç örgütünün dostluk ve kendilerine has soygun yapma tekniklerini anlatacak olan Ulan İstanbul dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça dikkat çekmektedir.


Sevtap Özaltun ile ilgili aramalar

sevtap azaltun kimdir, sevtap özaltun biyografi, sevtap özaltun hayatı, sevtap özaltum kaç yaşında, sevtap özaltun resimleri, sevtap özaltun foto galeri, sevtap özaltun kim, sevtap özaltun ulan istanbul dizisi, sevtap özaltun hangi dizilerde oynadı, sevtap özaltun oynadığı diziler, sevtap özaltun hakkında merak edilenler, sevtap özaltunnun rol aldığı diziler hangileri, ulan istanbul derya kimdir, ulan istanbul derya karakteri kim

Sevtap Özaltun Biyografisi


2001 yılında Bakırköy Basat Sanatçılar Derneğinde Tiyatro hayatına başladı. 2006 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Şu anda İstanbul Yeni Sahnede oyunculuk hayatına devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright © 2013 Oyuncuların Gerçek İsimleri | Partner Pathmo Media And Oto NewsPublisher ketemplate.com